WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

17 mei 2008

Adversitement opent nieuwe vestiging in Nederland

Adversitement , Omniture’s grootste partner in Europa, breidt haar netwerk uit door samen te gaan met Grand-Q, dat eveneens Certified Partner van Omniture is. Door deze samenwerking heeft Adversitement, naast haar vestigingen in Uden en Parijs, vanaf nu ook een kantoor in Haarlem.
Door de samenwerking maakt Adversitement zich duidelijk op voor de steeds groter wordende vraag naar online business optimalisatie diensten.

Bob Nieme, directeur Adversitement: "Grand-Q beschikt, net als Adversitement, over gecertificeerde consultants en een goede relatie met Omniture. Daarnaast hebben ze in korte tijd bewezen kwaliteit en hoogwaardige kennis te leveren in de Web Analytics markt en delen ze de filosofie dat niet het product, maar de juiste oplossing voor de klant, centraal staat."

Adversitement , dat recentelijk ook in Parijs een kantoor opende, richt zich op het verlenen van hoogwaardige ondersteuning en implementatie van de online business optimalisatie oplossingen van Omniture. Met klanten in alle verticals en namen als BOL, Funda, Ditzo, Vodafone, Nuon, Cheaptickets en nog zo'n honderd andere grote namen als referentie, is het duidelijk dat Adversitement bij Omniture niet voor niets aangeschreven staat als 'Europe's number one in service'.

"De samenwerking met Adversitement betekent voor ons een bevestiging van onze kwaliteit en biedt onze kleine organisatie de mogelijkheid om de energie op de juiste manier te besteden. Adversitement is een bewezen naam in de Web Analytics markt en wij zijn blij dat we samen verder kunnen, in plaats van elkaar tegen te komen in dezelfde pitch. De markt vraagt om aandacht, niet per se om concurrentie", aldus Stefan de Kraker, directeur van Grand-Q.

Met het samengaan met Grand Q beschikt Adversitement op dit moment over 25 certified professionals waarvan 3 certified trainers. Daarnaast zal binnenkort, naast de al bestaande Web Analytics en Usability trainingen, ook de Omniture University officieel worden geopend. Hier kunnen gebruikers gecertificeerd worden als Omniture specialisten in diverse disciplines.
[Persbericht Adversitement]

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina