WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

17 mei 2008

Media Landscape gaat met pluk company narrowcasting meetbaar maken

Media Landscape en pluk zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Doel is om met de white labelled pluk software, respons op advertenties op de narrowcastingkanalen van Media Landscape, direct meetbaar te maken.

Doel samenwerking
Media Landscape streeft naar directe meetbaarheid van uitingen op haar narrowcastingkanalen. Met de pluk company geleverde software kunnen kijkers met de mobiele telefoon direct reageren op wat zij op de Media Landscape narrowcastingkanalen zien. Interactie met de consument vindt via verschillende responsmechanismen plaats. Via email, spraak en sms.

De resultaten zijn voor adverteerders online ‘live’ te volgen. Er kan vervolgens actief bijgestuurd worden en verdere interactie met geďnteresseerde consumenten plaatsvinden. Ook vormt het opbouwen van een eigen database met onder meer mobiele nummers en emailadressen van consumenten, onderdeel van de pluk software. De software zal door Media Landscape white labelled worden ingezet.

Jerry Rustveld: directeur Media Landscape: “Met de pluk software hebben wij een crossmediale oplossing die niet alleen zeer compleet is, maar ook online zeer eenvoudig te bedienen is en in ons eigen platform te integreren is.”

Bart Grol, directeur Pluk Company: “Media Landscape biedt met de pluk software een breed scala aan direct response oplossingen aan haar viewers en adverteerders. Hiermee wordt hun toonaangevende positie in de narrowcasting markt verstevigd. Voor pluk is dit de bevestiging dat de strategische keuze om het portfolio uit te breiden met het aanbieden van de pluk software, een succesvolle zet is.”
[Blogsupport.nl]

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina