WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

29 februari 2008

PageRank update

Zo te zien heeft Google weer een (zichtbare) PageRank update gedaan. Ik ben zoals verwacht weer een plaatsje gedaald en heb nu een PR 4. Met een beetje geluk val ik nu zelfs buiten de Marcom Top 100 Runners Up. Ik ben benieuwd of in de Marcom top 100 en de Blog50 grote verschuivingen gaan ontstaan...


22 februari 2008

Half miljard downloads van FireFox

Firefox is meer dan 500 miljoen keer gedownload, dus het is tijd voor een feestje. Mozilla roept alle gebruikers op om een half miljard rijstkorrels te doneren ter bestrijding van honger in de Derde Wereld.

Firefox - 500 miljoen downloads

Volgens hun is dat voldoende om 25 duizend mensen een dag van voedsel te voorzien. Het doneren van rijst kan gratis via de website freerice.com.


07 februari 2008

AdSense opbrengsten januari 2008

Dit jaar gaan alle AdSense-inkomsten van deze blog naar het goede doel. In januari heb ik 17,31 dollar "verdiend" en ik heb dus zojuist 15 euro (mooie wisselkoers) overgemaakt naar Kika.

De inkomsten van februari gaan naar het Diabetesfonds. Het Diabetesfonds zet zich in voor het zoeken naar oplossingen voor diabetes en de complicaties van diabetes. Met het doel diabetes te voorkomen en te genezen.