WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

27 augustus 2005

Weblogs Inc. betaalt 500 dollar per maand aan bloggers

Weblogs Inc.Weblogs Inc. betaalt rond 500 dollar per maand aan bloggers. Je moet 125 berichten per maand schrijven, de berichten in de gaten houden, meedoen in discussies en vervelende reacties verwijderen. Natuurlijk moet je inhoudelijk goed op de hoogte zijn van je onderwerp en kunnen schrijven.

Als je minder dan 125 berichten plaatst, dan wordt de maandelijkse uitbetaling gekort met 4 dollar per bericht. Naast deze vervelende voorwaarde ben je waarschijnlijk geen eigenaar meer van de inhoud en heb je te maken met een concurrentiebeding.

Er zijn maar zeer weinig bloggers die 500 dollar per maand verdienen met hun weblog. Het voordeel van werken voor Weblogs Inc. is dat je direct profiteert van de bekendheid van het merk en het netwerk, je hebt meteen een bepaald lezersvolume en community. Daarnaast is er de "geld-garantie", het geld wordt vooraf uitbetaald en je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke advertentie-inkomsten. Andere webloggers doen jaren over het opbouwen van een lezersgroep/community en mogen blij zijn als een een paar dollar per maand aan advertentie-inkomsten binnenkrijgen.

Meer informatie
Weblogs Inc., pay rates revealed by disgruntled potential recruit
Weblogs Inc Pays $4 per Post to Bloggers

1 reacties:

Blogger Arnoud zei...

The Blog Herald heeft een interessante aanvulling

29 augustus, 2005 22:47  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina