WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

20 mei 2005

Podcast zoekmachines en directories

Ik laat het onderwerp podcasten vaak aan me voorbij gaan, maar het overzicht van podcast-zoekmachines en directories op de website van Robin Good kon ik niet zomaar negeren. Ondanks één prettige ervaring blijf ik zeer sceptisch t.o.v. podcasten, voor mij heeft het geen toegevoegde waarde. Dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, Fred volgt alle gebeurtenissen in de "podcast-o-sphere".
P.S. Iemand interesse in de domeinnaam podcast4all.com?? :-)

2 reacties:

Blogger Fred zei...

Kleine correctie: Ik heb van de deskundigen begrepen dat ze dat de pod-o-sphere noemen.

20 mei, 2005 21:44  
Blogger Arnoud zei...

Haha, dan zat ik er toch dicht bij... En jij bent die deskundige?

21 mei, 2005 11:46  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina