WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

09 december 2005

Mijn Postbankpas al meer dan 100.000 keer aangevraagd

PostbankKlanten van de Postbank kunnen sinds begin november hun eigen betaalpas ontwerpen door deze te voorzien van foto's, afbeeldingen of teksten. Mijn Postbankpas blijkt in een duidelijke behoefte te voorzien. In ruim een maand tijd hebben al meer dan 100.000 Postbankklanten hun eigen betaalpas ontworpen en aangevraagd.

Hans Hagenaars, directeur Postbank: "Mijn Postbankpas blijkt een groot succes. We wisten al uit onderzoek dat veel mensen het leuk zouden vinden om hun betaalpas een persoonlijk tintje te geven. Nu wij deze mogelijkheid aanbieden, kiezen veel klanten ervoor om zelf hun pas te ontwerpen. Een betaalpas met foto van de kinderen is veruit het populairst, gevolgd door een pas met vakantiefoto's. Een ander deel van onze klanten kiest voor een afbeelding uit de gallery. Maar er worden ook indrukwekkende eigen ontwerpen gemaakt."

Bij de Postbank kunnen klanten zelf bepalen hoe, waar en wanneer ze hun bankzaken kunnen regelen. De klant bepaalt dus ook zelf welke afbeelding hij op zijn betaalpas wil hebben. De Postbank speelt met Mijn Postbankpas ook in op de trend dat consumenten graag items zoals mobieltjes, iPods en postzegels een persoonlijk tintje mee willen geven. Mijn Postbankpas kost 9,75 per aangevraagde pas en kan worden ontworpen via www.postbank.nl. Postbank is vooralsnog de enige bank in Nederland die deze mogelijkheid biedt.

[Persbericht Postbank]

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina