WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

31 januari 2007

Niet stemmen!

Er bestaat een hele hele kleine kans dat WebDrain-bezoekers deze weblog een voorkeursstem gaan geven voor de MarCom Top 100, maar NIET DOEN!

Waarom niet? Heel simpel, deze weblog verdient het niet om in de top 50 van de MarCom top 100 te staan en als ik voorkeursstemmen krijg dan is de kans groot dat ik daar wel beland. Natuurlijk ben ik trots op de 23ste plaats van vorige maand, maar aan de andere kant vind ik het ook wel dat je dan vraagtekens mag zetten bij de kwaliteit van de Nederlandse blogosfeer. Natuurlijk heb ik soms interessante berichten, maar een top 50 positie???

Vorige maand was er één persoon die me een voorkeursstem had gegeven. Als deze persoon het voor januari weer heeft gedaan, dan heb ik in ieder geval twee stemmen. Een beetje dubbel, maar ik heb vorige week mezelf een voorkeursstem gegeven. Nergens staat dat dat niet mag en ik wilde wel eens testen of het geaccepteerd wordt. Misschien ga ik vanavond nog even mijn eigen voorkeursstem aan iemand anders geven...

3 reacties:

Anonymous Fred Zelders zei...

Die stem is (en blijft!) van mij.

31 januari, 2007 22:31  
Anonymous Marc zei...

Ja, met dit soort postings lok je het natuurlijk uit, ik ga ook op je stemmen.

03 februari, 2007 19:04  
Blogger Arnoud zei...

Euh, dan moet ik wat anders gaan proberen..
Stem op mij, stem op mij, PLEASE.... ;-)

04 februari, 2007 13:06  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina