WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

20 maart 2007

Laat irritante Google AdSense advertenties verdwijnen

Google AdSenseHeb jij ook wel eens last van irritante, niet-relevante, vervelende enz. enz. Google AdSense-advertenties? Wist je dat je die eenvoudig kan laten verdwijnen door gebruik te maken van de filter voor concurrende advertenties?

Het is geen nieuwe optie binnen Google AdSense, het bestaat al een tijdje, maar sinds kort maak ik gebruik van de filter-mogelijkheden en het bevalt me prima!
Ik had op één van mijn andere websites op meerdere pagina's een niet-relevante (en irritante) GSM-reclame. Aangezien ik niet verwacht dat bezoekers op een Gezondheidswebsite ook op zoek zijn naar een nieuw mobieltje en ze dus niet op de advertentie gaan klikken, wilde ik 'm weghebben.

Ik heb de url van de GSM-winkel ingevoerd bij de filter en een paar uur later was de advertentie nergens meer zichtbaar. Als ik nu (toevallig) een irritante, niet-relevante, vervelende Google AdSense-advertentie op één van mijn websites tegenkom, dan plaats ik de url direct in de filter. Heb jij ook last van vervelende advertenties, maak dan ook gebruik van deze filter-mogelijkheid.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina