WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

04 oktober 2006

AdMatch.nl brengt blogger naar adverteerder

AdMatchZojuist binnengekregen:
Bloggers kunnen vanaf vandaag snel en gemakkelijk geld verdienen door zich aan te melden bij AdMatch.nl en advertenties op hun weblogs te plaatsen. Daarmee verdienen ze minimaal acht euro per duizend bannerimpressies.

“Blogging is fun. De scherpte, het persoonlijke, de kwaliteit; het zijn die ingrediënten die de blogosphere tot het nieuwe opiniepeil van Nederland maken”, zegt Rick le Roy, samen met Klaas Jan Witvoet en Ewald Smits initiatiefnemer van AdMatch.nl. "Steeds meer internetgebruikers lezen blogs. En waar lezers zijn, willen adverteerders communiceren."

AdMatch.nl verbindt grote A-merk adverteerders met een massa van kleine, maar gezichtsbepalende bloggers en stelt hen in staat een flinke duit bij te verdienen (minimaal acht euro CPM).

AdMatch biedt bloggers een state of the art online bannerplatform waar beide partijen volledig in controle zijn over hun advertenties. Zo kiezen adverteerders met welke doelgroepen ze willen communiceren en kiezen bloggers welke formaten en uitingen bij hun weblog passen.
Volgens mij levert dit advertentieprogramma voor veel Bloggers meer op dan Google AdSense of andere affiliate-programma's zoals TradeDoubler en Affiliates.nl.

Aangezien ik graag nieuwe advertentie-netwerken uitprobeer heb ik WebDrain meteen maar aangemeld. De afgelopen maanden heb ik wat minder berichten geplaatst en zijn de bezoekersaantallen een beetje achteruit gegaan, maar ze zijn nog steeds van een redelijk niveau. In ieder geval genoeg om met AdMatch meer te verdienen dan de huidige Google AdSense inkomsten.

Ik ben benieuwd of ik door de selectie heenkom. Aan de andere kant, met dit bericht heb ik ze net wat promotie gegeven, dat moet wel pluspunten opleveren... ;-)

Meer informatie over AdMatch is te vinden op www.admatch.nl

2 reacties:

Blogger Arnoud zei...

Ik ben toegelaten :-)

13 oktober, 2006 16:11  
Anonymous Anoniem zei...

Leuk idee, alleen jammer dat er helemaal niks meer van gehoord wordt.

26 maart, 2008 09:24  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina