WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

23 november 2006

Corporate website van TNT nummer 1 van Europa

De website van TNT (http://group.tnt.com) is door het toonaangevende Europese webonderzoeks- en adviesbureau Hallvarsson & Halvarsson verkozen tot 'best in class' corporate website van Europa. Het jaarlijkse onderzoek beoordeelt de kwaliteit van de websites van de 174 grootste ondernemingen van Europa en bestempelt vooral de navigatie van TNT als 'best practice'.

"We zijn er bijzonder trots op dat onze website voor de tweede keer op rij is verkozen tot de beste corporate website van Europa", aldus Peter Bakker, CEO van TNT. "Transparantie is cruciaal om het vertrouwen van onze klanten, medewerkers en aandeelhouders te verkrijgen. We zijn van mening dat een goede website een essentieel element is van de communicatie met al onze stakeholders."

Het onderzoek van 2006 heeft meer nadruk gelegd op interactieve criteria zoals podcasts, online jaarverslagen en RSS nieuwsfeeds. De 124 criteria voor het onderzoek zijn gebaseerd op de antwoorden op een vragenlijst die onder meer dan 400 financiŽle analisten, investeerders en zakelijke journalisten uit 25 Europese landen is verspreid.

Meer informatie over de ranglijsten staat op www.webranking.nu

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina