WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

23 oktober 2006

Nederlandse nominaties BOB's

The best of the Blog'sDe Nederlandse nominaties voor de BOB's zijn bekend gemaakt. De volgende 10 weblogs zijn genomineerd voor de award voor Beste Nederlandse Weblog:
Suds and soda
Weblog van kunstenares Hinke Schreuders over kunst en cultuur.

Koken met Karin
Kookweblog met recepten, tips, tekeningen, filmpjes en nieuws over voedsel en gezondheid.

Grenswetenschap
De blog-startpagina, waarop bijna dagelijks apart, interessant, humoristisch en leervol nieuws te vinden is.

Taalprof
Op deze weblog beantwoordt Taalprof vragen over grammatica. Ook geeft hij de achtergronden bij interessante grammaticakwesties. Wil je weten wat nu precies een naamwoordelijk gezegde is, meer...

Bright
Bright is het eerste en snelstgroeiende lifestylemagazine over tech, style & design en richt zich primair op 25+ innovators en trendsetters. Zowel mannen als vrouwen met een digitale levensstijl en een 'taste for technology'.

Sargasso
Sargasso geeft een kritische blik op nieuws, politiek en cultuur waarbij ook veel gekeken wordt naar wat de meeste media niet bieden. Een platform voor brede discussie over de staat van de wereld en Nederland in het bijzonder.

Bureau Belgrado
Twee Nederlandse journalisten doen verslag uit het Nieuwe Europa; met nieuws en achtergronden, observaties, turbofolk en westrijdverslagen uit twaalf landen ten oosten van Enschede.

Bieslog
Wim de Bie houdt media, politiek en de samenleving in de gaten.

Noorderlog
Een weblog over internationaal en Nederlands wetenschaps nieuws.

De Nieuwe Reporter
De Nieuwe Reporter is een groepsweblog waar journalisten, mediacritici en wetenschappers over de toekomst van de Nederlandse journalistiek schrijven en discussieren.
De weblogs zijn gekozen uit 225 Nederlandse aanmeldingen en het publiek heeft tot 11 november de tijd om de beste Nederlandse weblog te kiezen.

Nederlands succes
In de categorie voor Beste Weblog en Beste Corporate Blog zijn er Nederlandse successen te melden.
De weblog Merel Roze is genomineerd in de categorie Best Blog en Marketingfacts is genomineerd in de categorie Best Corporate Blog.
Kortom allemaal stemmen op deze weblogs!!!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina