WebDrain

Nieuws en informatie over marketing, rss, weblogs, webfeeds, zoekmachines en andere webonderwerpen.

11 februari 2007

Google AdSense verbetert voorwaarden verwijzingen

Google AdSense heeft een nieuw vergoedingsschema ge´ntroduceerd voor de AdSense en AdWords verwijzingen. Ze hebben veel commentaar gehad op het feit dat het moeilijk was om geld te verdienen met deze verwijzingen en daarom hebben ze vanaf 1 februari een nieuwe vergoedingsstructuur:

AdSense verwijzingen
1. Wanneer een uitgever zich inschrijft voor Google AdSense via uw verwijzing en binnen 180 dagen na aanmelding zijn eerste $ 5 verdient, ontvangt u een vergoeding van $ 5.

2. Wanneer dezelfde uitgever $ 100 verdient binnen 180 dagen na aanmelding en in aanmerking komt voor uitbetaling, ontvangt u een vergoeding van $ 250.

3. Als u, binnen elke willekeurige periode van 180 dagen, 25 uitgevers naar ons programma verwijst en deze ieder binnen 180 dagen na aanmelding meer dan $ 100 aan inkomsten genereren en in aanmerking komen voor uitbetaling, ontvangt u een beloning van $ 2000 (u kunt maximaal 1 bonus-uitbetaling per jaar ontvangen)

AdWords verwijzingen
1. Wanneer u een adverteerder verwijst die binnen 90 dagen na aanmelding $ 5 besteedt (bovenop de verplichte $ 5 voor aanmelding), ontvangt u een vergoeding van $ 5.

2. Wanneer dezelfde uitgever $ 100 besteedt binnen 90 dagen na aanmelding, ontvangt u een vergoeding van $ 40.

3. Als u, binnen een willekeurige periode van 180 dagen 20 adverteerders verwijst die ieder meer dan $ 100 besteden binnen 90 dagen na aanmelding, ontvangt u een beloning van $ 600 (u kunt maximaal 1 bonus- uitbetaling per jaar ontvangen).

De bovenstaande regelingen gelden ook voor gebruikers die reeds door u verwezen zijn, maar nog niet de nieuwe betalings- of inkomstendrempel bereikt hebben.
Dit is toch wel een (lichte) verbetering van het partnerprogramma, nu krijg je in ieder geval nog 5 dollar bij een AdSense-verwijzing in plaats van niets.... (Wil je ook geld verdienen met je weblog en je maakt nog geen gebruik van Google AdSense, meld je dan aan via het grijs-groene bannertje in de rechterkolom...)

Gerelateerd nieuws
- Geld verdienen met Google AdSense aanmeldingen
- Google AdSense past voorwaarden partnerprogramma aan
- Google AdSense verbetert voorwaarden partnerprogramma
- Geld verdienen met Google AdWords aanmeldingen

1 reacties:

Blogger Arnoud zei...

Verwijzingen voor AdSense is opgeheven: Google AdSense past partnerprogramma voor AdSense referrals aan

09 januari, 2008 11:55  

Een reactie plaatsen

<< Startpagina